forsiden tjenester portfolio om_oss studio lenker aktuelt kontakt inactive_button1 inactive_button2 inactive_button3
graphic
Vi tilbyr blant annet:

Logo og idenditetsutforming: Trenger du en ny logo eller ID-profil? Enten du har et nyoppstartet firma eller er etablert og ønsker en ny profil -Typeface lager unike logoer som hjelper deg til å komme i den posisjonen du ønsker på markedet. Din profil formes ut fra originale idéer og ikke fra maler. Som kunde hos oss garanterer man en høy standard på resultatet. Priser varierer etter omfang. Fra kr 2000,- eks.moms!

Visittkort, brevark og konvolutter: Presentasjon er viktig! Visittkort og kontorrekvisita vil bli godt mottatt. Husk at et visittkort ofte er førsteinntrykket ved nye bekjentskaper! Det finnes et utall av papir og trykkemuligheter, enten du vil satse på det enkle og rimelige eller gå for det eksklusive. Fra kr 1500,- eks.moms!
Hjemmeside: Alle seriøse bedrifter, foreninger og organisasjoner bør vurdere om det ikke er på tide å komme seg på nett. Det er ikke så vanskelig når man kan det. Enkle og brukervennlige hjemmesider er alt som skal til for å åpne dørene. Har du ikke et domene fra før kan du få hjelp til å skaffe deg dette. Det kan ta så lite som en uke fra du tar kontakt til siden er oppe å stå! Fra kr 2500,- eks.moms!
Bannere og reklame for web: Reklamebannere er en effektiv måte å tiltrekke seg oppmerksomhet på, enten du ønsker å annonsere hos andre eller internt på egen side. Fra kr 400,- eks.moms!
Invitasjoner, flyvere og brosjyrer : Typeface designer det meste av trykte media, fra bryllups-, utstillings og andre selskapsinvitasjoner til brosjyrer, kataloger, nyhetsbrev mm. Fra kr 400,- eks. moms!
Bildemanipulering, kopiering, scanning og forstørring m.m. : Har du for eksempel bilder som trenger justering i forhold til farge, form eller størrelse kan det fikses. Forstørring og redigerering av f.eks. gamle fotografier kan leveres på CD, DVD eller fotopapir. Fra kr 400,- eks.moms!
Andre tjenester : Ovenfor er noen eksempler på ting og tang Typeface kan tilby. Er det andre oppgaver du trenger å få gjort, er det fullt mulig man kan hjelpe til med disse også. Ta kontakt for et uforpliktende prisoverslag!